Couvert.se – Vad är det, och har du skaffat nytt jobb?

Couvert.se

Jag har fått frågan nu ett par gånger och det känns alltid enklare att reda upp ev missförstånd med ett litet blog-inlägg. Kanske mest för att jag så sällan kommer på vad jag ska blogga om? 😉

Nej, jag har inte bytt jobb, eller skaffat ett till!
Jag jobbar fortfarande för Sabaton med allt vad det innebär, precis som förut.

Men det här med Couvert.se då?

Ja, det är en idé jag haft sen jag blev med min sambo Helena.
Hon har jobbat som kock i typ 20 år, har gjort massor med frilansuppdrag, bland annat som lärare, skribent på Dalarnas Tidningar och diverse reklamuppdrag bland annat för Frebaco Kvarn.

Hon är enastående på just mat och bak!
Jag skulle kunna säga det bara för att vi lever ihop och för att jag älskar henne, men sanningen är den att om jag får välja så tar jag hennes mat framför all annan mat som den här regionen av landet har att erbjuda på restaurang. Varje dag i veckan, och trots att det är oerhört trevligt att äta ute. 🙂

Det är just där Couvert.se kommer in i bilden.
Att samla hennes recept och tips på en och samma sida. Mest för att inspirera andra, men även för att på ett enkelt och överskådligt sätt själva kunna hitta alla de (över 200 i skrivande stund) recept som inte finns nedskrivna på något papper eller i någon receptbok.

Couvert.se är alltså en ren inspirations-sajt med tillhörande Facebook, Instagram och Twitter-konto, såklart. Jag menar: Varför skulle jag inte hjälpa till med det jag är typ bäst på? #ödmjuk

Och där träffade pilen mitt i prick. Jag är alltså enbart en liten hjälpande hand. 🙂

Nu ska jag sluta gagga, och återinträda i hårdrockens tecken. Hej!

 

Leave a Reply