Det är mycket nu!

Det händer för mycket för att jag ska kunna hålla liv i min hemsida.

Det finns dessutom ingen större anledning att hålla liv i denna sida heller då det redan händer tillräckligt i mitt liv 🙂
Rockstad: Falun tar all tänkbar tid numera, det är mer tidskrävande än aldrig förr, men ack så roligt att jobba med!
Vid sidan om detta så har jag ju en tjej som ibland tycker om att umgås med mig + lite djur & sånna där vänner som blir allt mer försummade…
Ja, sen har jag ju ett ansvar som platschef på Falu Bildemontering oxå som tar sina modiga 8-10h/dag!
Såklart saknar man ju bloggandet på ett vis då ens dagliga bitterhet bör ha en naturlig kanal, men det löser jag via Facebook & det är ibland så extremt skoj att vara trivselbitter där att folk faktiskt tar precis allt man skriver på dödligaste allvar & blir sura! .-)
Underbara medie säger jag!
Det jag saknar än mer är suget efter att hänga på sig ryggsäcken & sticka iväg nånstans & plåta.
Det finns helt enkelt ingen tid över till det numera & definitivt ingen kreativ inspiration.
Visserligen kommer det & går så jag tror det får vara nån månad, sen kommer både suget & inspirationen tillbaka.
Mao: -Nej, jag vill inte ta bilder på din unge eller din familj eller vad som helst just nu heller.
Vad vill jag då?
Tja, det är mycket man vill här i världen, men få saker man riktigt kan råda över.
En sak är såklart att jag vill att vi ska göra Rockstad: Falun 2010 till nått riktigt bra som slår föregående år med hästlängder och detta är dessutom nått som jag är tämligen övertygad om att det kommer lyckas med de planer och ideer vi redan har.
Sen en vacker dag vill jag ta ut 4v semester & vara helt ledig, det skulle vara skönt. 🙂

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng