”Du ska följa ditt hjärta!”

Ja, eller ”-Do it!” som var den blide lille sambons inlägg i ett halvår långt grubbleri! 🙂

I dag gjorde jag iaf slag i saken & sade upp min anställning på Falu Bildemontering AB. En arbetsplats som jag haft i snart 11 år & som jag under det senaste året varit platschef på.
Vintern & våren 2010 började jag inse att mina bi-sysslor tog för mycket tid & under den senare delen av våren blev belastningen så pass hög att hälsan började svikta.
Med det som sista varningstecken var det alltså dags att fundera över en avveckling, antingen på tryggheten att ha ett ”vanligt” välbetalt jobb, eller att plocka bort det som jag brinner för: Event & PR med fokus på musikbranchen online.
Valet var långt ifrån enkelt… Men efter att ha räknat fram & tillbaka, funderat i tusen olika banor & frågat massor med människor om råd föll det sig att jag väljer bort tryggheten till förmån för det jag verkligen vill satsa på & nu får det bära eller brista!

From den 1 Sept så börjar det ”nya” jobbet, på heltid, med de projekt som jag numera samlat under Rockstad: Falun!
Dels snackar vi såklart om rockfestivalens fjärde år, men även ett par till projekt som jag lika gärna kan berätta mer om vid ett senare tillfälle + nuvarande uppdrag till band som Sabaton & The Poodles samt några till uppdragsgivare.
Förhandlingar pågår dessutom med ett par till band som är på väg upp + att jag har en drös med ideér som skall bearbetas nu under hösten för att se vart det kan landa.
Helt klart är att det finns massor med kreativa saker att göra och med rätt personer i närheten så går ju det mesta att få i lås!
Så därför är det bara att skicka i en till växel & trampa gasen i botten, snart! 🙂

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng