I dag har jag byggt början på mitt hemmakontor. NAD + B&W-kitet för 20 papp som jag vann + en gammal 50″ med Apple TV får utgöra en liten del av den totala overkill som kommer råda i det enda rum i lägenheten som späckas med all teknik vi redan äger. Vissa värmeproblem på stärkaren just nu. Fler hål i bänken i morgon! Löser sig

I dag har jag byggt början på mitt hemmakontor. NAD + B&W-kitet för 20 papp som jag vann + en gammal 50″ med Apple TV får utgöra en liten del av den totala overkill som kommer råda i det enda rum i lägenheten som späckas med all teknik vi redan äger. Vissa värmeproblem på stärkaren just nu. Fler hål i bänken i morgon! Löser sig. #borrmaskin #hålsåg #kul #onödigt #mancave #office #förattjagkan #sketmanväli #rock

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng