Komma i kapp med livet?

Midsommarhelvetet är över ännu en gång.. Denna helg fylld av höga förväntningar, fjortisfyllor & meningslösa besök till diverse sommarparadis.

Vi tog en lagom bläcka i hemmet på midsommarafton, jag, Stinan, Pär, Fian, Poodien & Olof. Helt rätt beslut av oss att vägra annat. Midsommardagen blev ännu lugnare då vi direkt efter att ha bekräftat vår gemensamma avsky att åka till Dössberget bjöd in Malin på sill & färskpotäter + guitar hero och därefter somnade innan midnatt typ.
Helt perfekt alltså, tills en korkad norrman var tvungen att fylleringa mitt i natten!
Det var länge sen jag bloggade & la lite syrliga kommentarer till div ting så nu kanske man skulle ta tag i det igen & förgylla tillvaron för er!?
Eller inte.. Det är jobbigt att hålla en blog up 2 date, men eftersom Stina nu har lyckats med 2 långa bloggar på 2 dagar så misstänker jag att jag inte får vara spec mycket sämre.
I dag har jag blivit biten av djur, först vårt föl Stiv som nafsar hårdare än nöden kräver bara han kommer åt, och sen av 163 mygg uppe vid sommarstugan då jag & svärfar gjorde rent båten som aldrig nådde vatten förra året. I år ska den i har vi bestämt..
Tanken var att vi skulle vaxa den oxå, men nått vax fanns inte där uppe så det blir en annan dag, kanske.
Veckan som gått har vart en seg nedvarvning från festivalstöket som mynnade ut i mammas begravning på torsdagen.
Kanske är onödigt att i detalj beskriva hur jävla idiotiskt eländigt värdelöst det känns att förlora sin mor till cancer-aset som vi gemensamt stridit mot i snart ett år & sen på en begravning över 2 veckor senare riva upp såret igen!?
Jag hatar begravningar & nu när jag tagit farväl av bägge mina föräldrar i samma gravkapell ute i Svärdsjö känns det som jag kan få slippa det där eländet för all framtid.
Jo, tack till de som kom på begravningen & hedrade min mor! Ett spec tack till Stina som var ett perfekt stöd på alla vis.
Nu stundar 2 veckor ledig, eller semester som en del kallar det. Jag ska verkligen försöka att inte jobba för mycket med alla sidoprojekt utan bara ladda upp mina batterier inför hösten & det som komma skall.
Det är en del som händer på jobbet + att vi redan nu har dragit igång planeringen inför Rockstad: Falun 2010 + en ev fest i vinter.
Hallå! Nu bäddade Stina ner sig.. Där brevid skall jag vara om max 1 min så:
HÅJT!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng