Paus från Peace & Love

I går var det Ludvikafestens som gällde & lite fotouppdrag.

Först ut var Ebba Gold som jag plåtade & filmade lite om vart annat, bla denna filmsnutt som jag använde min ext mic till så nu vet jag att det blir okej ljud också.
Bilder på Ebborna finns i galleriet.
Sen var det The Poodles tur att äntra scenen & eftersom de just nu samlar in material till en kommande DVD så tillfrågades jag om jag hade lust att sköta en kamera i går, vilket jag tyckte kändes helt okej då.
Tyvärr finns det ju inget material att visa från det så ni får helt enkelt köpa DVD’n när den kommer.
Ett par timmar skitsnack med div hund-djur & annat löst folk senare så drog vi hemåt i morgonsolen.. Skumt.
Försöker ladda upp nu inför finalen på P&L, jag & Stina ska dit på lite mys… Känns enbart jobbigt med ännu en festivaldag, men så fort man är där & har en kall i näven så blir det nog bra!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng