Saker man ser fram emot här i livet.

Saker man ser fram emot här i livet.

Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag ser fram emot att se detta hemma i Falun, på vår egen festival, i sommar. Detta är i mina ögon festivalens absolut största bokning hittills, och en bokning jag fick jobba lite extra  med att få till.

Att min älskade flickvän, som inte är speciellt intresserad av hårdrock, dessutom frågade mig: ”Är det Metallica?” när jag spelade upp denna låt gör inte saken sämre. Jag anser att det är exakt så här som Metallica borde låta, med tanke på hur stora de blev på sin musik där i slutet av 80 och början av 90-talet. Nu är ju Metallica nått hela annat, men Testament kör på, det är precis som jag vill ha det och jag hoppas att vi nu kan få fler yngre att förstå detta bands storhet! 🙂

Kommentera gärna här nedan!